Két új francia Ryanair útvonal indul a télen Budapestről!

Nagy meglepetésre a múlt heti még nyári menetrend tartozó új útvonal bejelentése után már a 2019/2020-as téli menetrendjének budapesti újdonságait is elkezdte kiadni a Ryanair. Ez alapján két új francia járat fog indulni, mely közül az egyik Toulouse-ba, a másik pedig a Wizz Air által már repült, de szezonálissá változtatott Bordeaux-ba.

garonne-2.jpg

Úgy tűnik több év lassú növekedés után, most újult erőre kapott az ír ultra fapados Budapesten, hiszen versenytársára a Wizz Air-re ráverve az elmúlt időszakban sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a budapesti bázisról induló új útvonalak elindításába. Mindeközben a Wizz Air már jó ideje csak a menetrendje optimalizálásával, átszervezésével tud valami újat felmutatni Budapesten - mi utasok azért tőlük többet várnánk. Az írek a múlt héten, a nyári menetrend indulása előtti az utolsó pillanatban bejelentett Mallorca járat után szépen lassan elkezdték kiadni a téli újdonságaikat is, ami egyelőre két új francia útvonal lesz. Ebből az egyik Toulouse, mely már évek óta szerepelt a Budapest Airport azon listájának élén, ahol az útvonal potenciális utasszáma magas, de közvetlen járat nem üzemel. A másik pedig egy már bejáratott, de a Wizz által télre dobott Bordeaux. Mindkét útvonalon hetente két járatpár fog repülni, melyet a kinti bázisú gépek fognak teljesíteni. Az új járatokra jegyek is foglalhatóak már egészen 2020. márciusáig!

További meglepetések jöhetnek!

A Ryanair sajtóközleményében megemlíti, hogy a teljes 2019/2020-as budapesti téli menetrendjét hamarosan bemutatja, ami további újdonságok érkezésére adhat reményt.

Menetrendek:

Az első járat Toulouse-ba: október 30 / Járatnapok: szerda és vasárnap

TLS-BUD 16:00-18:30

BUD-TLS 18:55-21:25

Az első járat Bordaux-ba: október 29. / Járatnapok: kedd és szombat

BOD-BUD 10:10-12:40

BUD-BOD 13:05-15:40

A Ryanair az idei nyáron 6 új útvonalat indít Budapestről olyan városok felé, mint Bari, Cork, Cagliari, Rimini, Sevilla és Mallorca.

Bogáts Balázs a Budapest Airport járatfejlesztési vezetője elmondta: "Ezeknek az új szolgáltatásoknak a hozzáadása azt mutatja, hogy a Ryanair továbbra is vonzó piacnak tekinti Budapestet, amely egyaránt kedvező az utazás és turizmus valamint üzleti élet szempontjából . A repülőtér 700 millió eurót fektet be fejlesztési programjába annak biztosítása érdekében, hogy készen álljon a jövő kihívásai elé. Az olyan elkötelezett légi fuvarozó partnerekkel való együttműködés, mint a Ryanair, megmutatja az ilyen beruházás fontosságát, hogy lehetővé tegyük a szolgáltatási szintek fenntartását minden fuvarozó és utas számára. ”

Kép: Toulouse Airport

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!