Napi két járatra vált Budapesten az UIA!

6080.jpgA sűrítéssel kapcsolatos korábbi februári engedélyezés után, most már a foglalási rendszerben is megjelent az Ukraine International Airlines Kijev Boriszpili repülőtere és Budapest között naponta közlekedő második UIA járatpár.

Még korábban adtuk róla hírt, hogy az alig egy éve budapesti járatot üzemeltető UIA légitársaság a sikeres működésének köszönhetően napi kettőre tervezi bővíteni a járatainak a számát. Idén februárban a légitársaság zöld utat kapott a járatbővítésre az Ukrán Polgári Légiközlekedést Felügyelő Hatóságtól. Mostanra pedig már a menetrend is kijött, mely szerint 2019. április 1-jétől már naponta két UIA járat fog landolni Ferihegyen, melyből az új járat gépe a reptéren fog éjszakázni

Az új járat menetrendje

PS816

BUD-KBP 5:25-8:10

PS815

KBP-BUD 20:05-21:00

Ezen járatokat a foglalási rendszer szerint a légitársaság kisebb Embraer ERJ-145-ös (a foglalás szerint-bár ilyen típusú gépe jelenleg nincs az UIA-nak) típus gépei fogják repülni, míg a másik járatokon megmaradna a Boeing gépek.

A jegyár egy útra 23.700 Ft-tól érhető el.

Az UIA az új járat elindításával rendkívül jó csatlakozási lehetőségeket nyújt a magyar utasok számára olyan városok felé, melyekkel a magyar főváros nem vagy csak nagyon kis számú járattal rendelkezik összeköttetéssel, de számít az USA felé utazókra is, hiszen ezen új járatával elérhetjük a New York JFK, Toronto, Vilnius, Baku, Jereván járatokat is. 

Az UIA 2017. június 15-én indította el első budapesti járatát, mely kaput nyújt Magyarország és Ázsia, Közép-Ázsia, valamint a Baltikum városai közötti utazáshoz.

Fénykép: ch-aviation

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!