Még több Qatar Airways járat Budapesten!

Fél évvel a délutáni nagygépes csere bejelentését követően újból fejleszti budapesti járatait a dohai központú Qatar Airways, melynek köszönhetően augusztustól már hetente 18 járattal utazhatunk Budapest és Doha között.

2018-04-25t142245z_1_lynxmpee3o1f1-ousbs_rtroptp_3_business-us-qatar-airlines-qatar-airways.JPG

Újbóli meglepetést okozott a katari légitársaság a magyar piacon, hiszen nem csak nagyobb géppel indítja az augusztusi hónapot (a pierB utasok előtti megnyitásával egy időben) a már korábban bejelentett Airbus A330-as gépcserének köszönhetően, hanem augusztus 2-től a hét négy napján (hétfő, kedd, csütörtök, szombat) a napi két járatpár mellé egy harmadikat is berakott a menetrendjébe a légitársaság.

Az új QR197/198-as járatszámot viselő, Airbus A320-as repülőgépekkel kiszolgált járatoknak köszönhetően a Qatar Airways hetente több, mint 500 többlet ülőhely kapacitást dob be a magyar piacra. Az ülőhely mellett a már meglévő belly és a hagyományos cargo járatok kapacitást is kiegészíti ezen új járat, mely előzetesen csak a nyári menetrendi időszak végéig (október 27.) közlekedik, de kedvező esetben megmaradhat télen is, mint az A330-as típus a délutáni járatokon.

A Qatar Airways magyar képviseletének közlése alapján ezen késő esti járat olyan városok felé kínál még jobb csatlakozási lehetőséget a Budapestről induló utasok számára Dohán keresztül, mint Chiang Mai, Canberra, Sydney, Dar-es-salam, Zanzibár, Krabi és Pattaya.

Menetrend: (helyi idők)

QR197 Doha-Budapest  15:30-20:20

QR198 Budapest-Doha 23:00-05:20 (másnap)

Fénykép: WSAU

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!