Megújítja együttműködését az Air France és a Qantas

code_share_quantas_750.jpg
A francia és az ausztrál légitársaság megújítja partnerségét, hogy ügyfeleinek több utazási lehetőséget kínáljon Franciaország és Ausztrália között. Az új partnerségnek köszönhetően június 20-tól már az Air France és a Qantas járataival is könnyen elréhetővé válik Ausztrália Európából és fordítva.
A két légitársaság utasainak egyre több lehetősége lesz arra, hogy Európa és Ausztrália között utazzanak Ázsián keresztül, köszönhetően a most megújított codeshare megállapodásnak. A megállapodás Párizst és Ausztráliát köti össze Hong Kongon és Szingapúron keresztül, kényelmes és magas minőségű utazási élményt nyújtva az utasoknak.
Az Air France utasai számára így könnyebb lesz eljutni öt nagy ausztrál város felé (Canberra, Adelaide, Cairns, Darwin, Hobart) is, melyeket Sydneyből érhetnek el átszállással a Qantas járathálózatán keresztül.
 
Továbbá az Air France törzs és üzleti utasai élvezhetik a Qantas Honkg Kong-i és Szingapúri reptéri váróinak a kényelmét, de a Qantas utasai is igénybe vehetik az Air France lounge-ok valamelyikét Párizs, Hong Kong vagy Szingapúr repülőterein.
Az új megállapodás hetente több mint 200 járatot érint, bár az egyelőre ismeretlen hogy a Qantas kódja kikerül-e a budapesti járatra, mely a mai napig csak a British Airways londoni járatain szerepelnek. Az ausztrál légitársaság közeljövő tervei között szerepel, hogy London után Párizsba is szeretnének extra hosszú non-stop járatokat nyitni, de erről egyenlőre konkrétumot még nem hangzott el.
Fénykép: Australianaviation

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!