Hoppá! Napi két Iberia járat Budapestre!

iberia-a320-iberia-2.jpgModósította korábban tervezett nyári menetrendjét a spanyol Iberia légitársaság, hiszen az augusztusban a korábban tervezett heti hét járatát immár tizenkettő váltotta fel a Google Flights adatai alapján. Az Iberia így a hét öt napján fog naponta két közvetlen járatot kínálni Budapest és Madrid között az utazók számára. 

Nagyon forgalmas nyár elé nézhet Budapest, hiszen a korábban bejelentett új járatok és járatsűrítések után és még egy hónappal a nyári menetrendi időszak kezdetet előtt egy újabb légitársaság sűrítette a már meglévő budapesti járatainak számát a spanyol nemzeti légitársaság az Iberia személyében. Az Iberia augusztus 2. és 30. között a korábban már közzétett heti hét járatpár helyett, további öt újabb járatpárral bővített budapesti menetrendjét. Ennek köszönhetően a hétfői, keddi, csütörtöki, szombati és vasárnapi napokon egy új esti járatot is beállítottak a menetrendbe, mely az IB3280 és IB3297-es járatszámot kapta. Ezen járattal jelentősen lerövidül bizonyos Dél-amerikai nagyvárosok elérése a magyar fővárosból a madridi átszállást követően.

Menetrend:

A járatokat a korábban megszokott Airbus A319-es és A320-as típusú repülőgépek fogják repülni, de a nagyobb befogadóképességű Airbus A321-es repülőgépek használata sem kizárt.

Madrid-Budapest IB3280 15:25-18:30 (helyi idők)

Budapest-Madrid IB3297 19:10-22:25 (helyi idők)

Folyamatosan fejleszti a budapesti útvonalát a légitársaság!

A légitársaság 2015-ös budapesti visszatérését követően folyamatosan bővítette a járatainak a számát, sőt az idei téli menetrendtől már a korábbi szezonális működését is feladta, hiszen 2017. decembertől március végéig  hetente három járattal repülnek Budapestre. Az új esti járatnak köszönhetően a légitársaság még több átszálló utast tud majd megszólítani, hiszen a Barajas nemzetközi repülőtéren egy rövid átszállást követően olyan útvonalak érhetőek el az Iberia kínálatából, mint pl.: Tenerife, Gran Canaria, Santiago de Compostela és Bilbao, illetve a portugáliai Lisszabon és Porto, a legnagyobb dél-afrikai város, Johannesburg és hat latin-amerikai nagyváros, Buenos Aires, Mexikóváros, Montevideo, Santiago és São Paulo - az új esti járat pont ezen Dél-amerikai úticélok felé könnyíti meg az utazást az utazók számára.

Fénykép: Aviation Tribune

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!