Megérkezett a bud:vip!

vipbud.png

Új repülőtéri szolgáltatást indít bud:vip a Budapest Airport azoknak az utasoknak, akik valami egyedit keresnek A bud:vip szolgáltatást igénybe vevő induló és érkező utasok számos kényelmi szolgáltatást élvezhetnek, az új dedikált VIP-várótól a repülőgéphez és a repülőgéptől biztosított luxustranszferen át a külön utasbiztonsági csatornáig.

A prémium kényelmet kereső utasok már a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is igénybe vehetnek exkluzív szolgáltatást, amely számos személyre szabott megoldást kínál. A bud:vip szolgáltatás része a dedikált kísérő a teljes repülőtéri tartózkodás idejére, a gyorsabb be- és kiszállás, a hordár és privát sofőrös transzfer is kérhető a város és a repülőtér között.

Az új bud:vip szolgáltatás bázisa a 2A terminál indulási szintjén található új VIP-váró, ahol étel- és italkínálat is várja az üzleti és egyéb VIP-utazókat, akik a repülőtér egyik éttermének étlapjáról is rendelhetnek. A váróban a legmodernebb technikai eszközök, internetelérés és különlegesen kényelmes luxusbútorok állnak rendelkezésre. A luxusváró és az exkluzív szolgáltatás kifejezetten azokat az utasokat célozza, akiknek a repülőtéren eltöltött idő alatt is kiemelten fontos a kényelem.

„A Budapest Airportnál azon dolgozunk, hogy minden utast egyéni igényeinek megfelelően, a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljunk ki. Ennek jegyében épült meg a SkyCourt, és ezért zajlik a B móló kivitelezése is: újabb és újabb infrastrukturális fejlesztésekkel igyekszünk minél teljesebb szolgáltatást nyújtani. Úgy gondolom, az új bud:vip szolgáltatási csomagunkkal és új VIP-várónkkal még színesebbé válik a kínálatunk, és azon utasainknak is különleges élményt tudunk nyújtani, akik számára a repülés előtt és a repülés után is kiemelt fontosságú a kényelem, a személyre szabott és exkluzív kiszolgálás. Meggyőződésünk, hogy utasaink örömmel veszik majd igénybe a bud:vip szolgáltatást, amelynek az ára jóval kedvezőbb a hasonló szolgáltatást kínáló EU-s repülőterek átlagárainál” – mondta Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója.

A VIP szolgáltatási csomag telefonon és online egyaránt megrendelhető, mind az induló, mind pedig az érkező utasok számára.

Forrás: hirado.hu

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!