Napi járatra vált Bécsben az Ethiopian Airlines

ethiopian_airlines_b787_55282f09f0b2200a83044d24c35182cd_rb_597.jpg

Remek hírrel indítja a magyar utasok számára az évet az Ethiopian Airlines, hiszen a magyar utasokhoz legközelebb eső bécsi célállomására már naponta fog járatokat indítani Addisz-Abeba városából.

Afrika vezető légitársasága, az Ethiopian Airlines 2018. június 4-től napi járatot indít Bécs és Addisz-Abeba között.

Az új menetrend napi összeköttetést biztosít 55 afrikai célállomás között – beleértve a legkedveltebb afrikai desztinációkat: Zanzibar, Seychelles, Kilimanjaro, Johannesburg, Victoria Falls, Windhoek és Mombasa.

Az Ethiopian új menetrendje a magyar utasok számára is  kedvező, mivel Bécsből még kényelmesebben és mindössze egy átszállással juthatnak el ezen a desztinációkra a legmodernebb Boeing 787-es Dreamliner repülőgépek fedélzetén. További előnyt jelent a légitársaság kedvező poggyászkerete, ami turista osztályon 2x23 kg, business osztályon 2x32 kg vagy 3x23 kg.

A légitársaság 2014. júniusa óta van jelen menetrendszerinti járataival a bécsi légikikötőben.

Az utazás minőségének garanciája a Skytrax 4 csillagos díja, melyet a légitársaság 2017-ben nyert el. A légitársaság a bécsi bővítés mellett idén júniustól új járatokat indít Genf és Barcelona városába is. 

Az Ethiopian Airlines magyarországi képviseletét az AVIAREPS Kft. látja el.

Fénykép: Airliners.de

 

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!