Berlin Tegel repülőteréről is repülni fog Budapestre az easyJet!

pic_easyjet-1.jpgBerlin Schönfeld repülőtere után a Tegel repülőtérről is indít menetrendszerinti járatokat Budapestre az easyJet. Az első járat a jövő év januárjában indul el a korábban az Air Berlin által repült útvonalon.

2018. január 8-tól naponta közlekedő járatot indít Budapest és Berlin Tegel repülőtere között az easyJet. Mivel a légitársaság honlapján a január 8-át követő időpontokban is lehet foglalni a Schönfeldre közlekedő járatokra, így vélhetően egy darabig két berlini repülőteret fog kiszolgálni Budapestről az easyJet.

A járatok hétfő és péntek között 10:10-kor indulnak Tegel-ről és 11:50-kor szállnak le Budapesten, míg szombaton ez 07:10-es indulás és 08:50-es érkezés, vasárnap pedig 10:30-as indulás és 12:10-es érkezés.

Vissza irányba Budapestről hétfő és és péntek között 12:25-kor indulnak és 13:55-kor landolnak Berlinben, míg szombaton 09:20-kor indulnak és 10:50-kor landolnak, vasárnap pedig 12:40-kor indulnak és 14:10-kor érkeznek meg Tegel repülőterére.

A kezdő jegyárak egy útra 10.100 Ft-tól érhetőek el!

Korábban a Lufthansa Csoport lowcost légitársasága az Eurowings tervezett járatokat indítani az útvonalon azonban a január 15-től bejelentett járatok eltűntek a foglalási rendszerből. A légitársaság az ez ügyben történő megkeresésre válaszul elmondta jelenleg is folyik a menetrendek hangolása, emiatt az év elején biztosan nem indul el az Eurowings ezen járata.

Borítókép: ftejerzez.com

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!