Változás az EVA Air bécsi járatainál!

777-new-1_tcm35-5865.jpgBangkok városába valamint Thaiföld és a környező országok más városai felé utazó magyarok között is népszerű légitársaság a tajvani EVA Air a mai napon közzétette menetrendi frissítését melyből kiderül, hogy tovább növeli bécsi járatainak számát. Az EVA ezen lépésével nem csak, hogy több járatot fog kínálni a 2018-as nyári menetrendben az osztrák fővárosból, hanem bizonyos napokon non-stop (bangkoki leszállás nélkül) járatpár fog közlekedni Tajpej városába.

Az airlineroutes a héten közölte menetrendi frissítésében, hogy a tajvani légitársaság non-stop járattá fogja alakítani meglévő bécsi járatát. Ezen közlés úgy tűnt, mintha a légitársaság lemondana az eddigi bangkoki útmegszakításáról, és a továbbiakban csak non-stop járatokkal repülne Tajpej városából Bécsbe. Azonban ez nem így lesz, sőt bővít is a bécsi légikikötőben az EVA, hiszen eddig meglévő heti öt járatát napi járatra bővíti 2018. március 19-től. Ekkortól heti négy járatpár fog csak Bangkok városában leszállni mégpedig a keddi, a szerdai, a pénteki és a vasárnapi napokon közlekedő. A fennmaradó három járatpár a hét többi napján (hétfő, csütörtök és szombat) leszállás nélkül fogják teljesíteni a Bécs-Tapjej közötti távot 11 óra 50 perc alatt.

Az EVA Air Tajvan legnagyobb magánkézben lévő légitársasága, mely SKYTRAX ötcsillagos minősítéssel is rendelkezik. A légitársaság az egyike a világ 10 legbiztonságosabb légitársaságának is. Bécsből induló legmodernebb Boeing 777-300ER típusú repülőgépeiken három osztály áll 313 utas rendelkezésére (Royal Laurel Class, Elite Class és az Economy Class). A gépen minden ülés rendelkezik konnektorral és USB töltővel, valamint fedélzeti szórakoztató rendszerrel mely több, mint 50 filmet, 1000 zeneszámot, és számtalan játékot is tartalmaz. Az utazók speciális menük közül is választhatnak, hiszen a légitársaság figyelmet fordít a vegetáriánus, és az ételallergiával rendelkező utasaira is.

Menetrend:

Bécs-Bangkok-Tajpej: EVA62 kedd, szerda, péntek, vasárnap 19:35-11:00 (1 óra 20 perc várakozás)-17:05 (helyi idők)

Bécs-Tajpej: EVA66 hétfő, csütörtök, szombat 12:30-06:30 (helyi idők)

A légitársaság hazai képviseleté az AVIAREPS Magyarország Kft. látja el.

Fénykép: EVA AIR

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!