Tavasztól már elérhető a Premium Economy osztály az Austrian Airlines-nál

austrian_airlines_aua_praesentation_premium_eco_sitz_2.jpg

Az üzleti és a turista osztályok után egy harmadik fedélzeti szolgáltatási csomagot vezet be jövő tavasztól a hosszútávú járatain az osztrák nemzeti légitársaság. Az Austrian a napokban rántotta le a leplet az új Premium Economy ülőhelyiről, melyek a flottában jelen lévő 11 (és a következő évben érkező új 777-es) szélestörzsű repülőgép mindegyikén helyet kapnak. A fejlesztésre 15 millió eurót költ a légitársaság.

Új és a jelenlegi Economy osztálynál magasabb utazási komfortot biztosító Premium Economy szolgáltatást vezet be jövő márciustól fokozatosan a hosszútávot repülő Boeing 767-es és Boeing 777-es repülőgépein az Austrian Airlines.Az első Boeing 767-es repülőgépen a napokban már meg is kezdődtek a munkák.

Az új szolgáltatásnak köszönhetően a Prémium utasok a hagyományos Economy osztályhoz képest nagyobb ülőhelyet, kibővített poggyász keretet (2x23kg feladandó), 12 hüvelykes érintőképernyős monitort, USB portokat, welcome drinket, kiváló minőségű fedélzeti ellátást és kis utazási, úgynevezett amenity kit-et is kapnak, mely hasznos dolgokat szokott rejteni az utasok számára (fogkefe, fogkrém, kézkrém, fésű, zokni, szemfedő...).

A változások miatt 10 darab ülőhellyel kevesebb Business szék lesz a 777-es és 767-es repülőgépeken. A 777-es gépeken 24 darab, míg a 767-eseken 18 darab új Economy ülőhely kerül kialakításra.

austrian_airlines_aua_praesentation_premium_eco_sitz_5.jpg

Elválasztó panel is beépítésre került Fénykép: austrianwings


"Az új Premium Economy Class fontos mérföldkő a stratégiánkban, amelynek célja az individualizáció és a minőség közötti összekapcsolása. Az új Premium Economy osztály célja, hogy megszólítsa azon utasokat, akik több szolgáltatást és magasabb szintű kényelmet várnak el az utazásaik során, valamint kedvező ajánlatot nyújt olyan árérzékeny vállalatokra, amelyek szeretnék, hogy alkalmazottai kényelmesen utazzanak, de mégsem a jóval drágább üzleti osztályt vegyék igénybe"- mondta Andreas Otto az Austrian vezérigazgatója. 

Az Premium Economy osztállyal rendelkező járatokra már foglalhatóak a jegyek! A jegyárak bécsi kiindulással egy útra vonatkozóan átlag 1000 dollárba kerülnek.

Forrás: onemileatatime.boardingarea.com

Fénykép: austrianwings

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!