Új útvonalat jelentett be a Ryanair Budapestről

ryanair_santander.jpg

Úgy tűnik tartogat a 2018-as nyári menetrendi időszakra is sok új desztinációt a Ryanair, melyből az elsőt a mai napon be is jelentették. Az ír fapados 2018. áprilisában újabb spanyol célállomást hoz közvetlen légijárattal közelebb Budapesthez.

A most bejelentett új járat jövő áprilistól hetente két alkalommal fog közlekedni Budapest és az észak-spanyolországi Santander városa között. Santander fontos kikötő, iparváros és üdülőhely is. Az első járat pontos indulási dátuma egyelőre ismeretlen, ez majd csak a szeptemberi hónap során fog kiderülni, amikor is a Ryanair megnyitja a foglalási rendszerét a 2018-as nyári járatokra vonatkozóan.

A Ryanair az elmúlt évek lassú terjeszkedését követően ismét "padlógázra taposott" Budapesten, hiszen csak az idei téli szezonban 6 új járatot indít Budapestről. Ennek ellenére továbbra is vannak potenciális útvonalak, melyekre nagy eséllyel pályázhat úgy, mint a régen várt Toulouse, vagy Luxemburg városa.

Fénykép: viajarporcantabria.

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!