Európai járathálózat bővítés idén télen a Lufthansánál

lufthansa-a320-engine-shuts-down-in-flight-from-manchester.jpgA Lufthansa hét új téli célállomást vesz fel téli menetrendjébe október végétől. Frankfurtból Pamplonába, Genovába, Bariba és Cataniába, míg Münchenből Nantes-ba, Glasgowba és Santiago de Compostelába repülhetnek a légitársaság utasai.

Pamplona városa most szerepel először a Lufthansa menetrendjében. November 6-tól az utasok heti négy alkalommal repülhetnek az észak-spanyolországi városba Frankfurtból. Az innen elérhető új téli úti célok között Genova, Bari és Catania is szerepel. A Lufthansa mindhárom olasz városba heti három járatot indít október 29-től, kiegészítve a légitársaság müncheni szolgáltatásait.

 A nagy keresletre való tekintettel a Lufthansa most első ízben Nantes-ba, Glasgowba és Santiago de Compostelába is repül Münchenből az idén télen. A nyugat-franciaországi Nantes-ba naponta, míg Glasgowba heti négyszer indít járatot. A spanyolországi Santiago de Compostela minden vasárnap szerepel majd a menetrendben, kiegészítve a Frankfurtból induló járatokat.

Az új téli célállomások járataira már foglalhatók jegyek. A retúrjegy ára 119 eurótól indul. További információ és online jegyfoglalás 2017 júliusától folyamatosan az lh.com webhelyen vagy a Lufthansa (vezetékes díjért hívható) ügyfélszolgálatán, a 06 1 429-2200 telefonszámon. Jegyek a Lufthansa partner utazási irodáiban, valamint a reptéri jegypénztáraiban is vásárolhatóak.

Fénykép: aviationvoice.com

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!