Új Jet Airways járatok Európából Indiába

jet_airways7.jpg

Új útvonalakon indít menetrendszerinti légijáratokat a Mumbai központú Jet Airways légitársaság Európa és India között.. Így összesen napi 8 Jet Airways járat közlekedik az amszterdami, párizsi és londoni központjából India felé.

Az új járatok: Chennai (Madras) - Párizs heti ötször és a Bengaluru (Bangalore) - Amszterdam naponta repül 2017 október 29-től.

Budapestről a ráhordó járatokat a KLM, Air France és a British Airways légitársaságok biztosítják, így a hazai utazók számára is kényelmesen és gazdaságosan elérhető az Indiai szubkontinens 60 repülőtere.

Amellett, hogy a Jet Airways-t rendszeresen megválasztják India legjobb légitársaságának, a világ 109. legjelentősebb nemzetközi márkájaként is díjazták. Ez azért is különleges elismerés, mert a világ top 200 brandje között csupán 15 légitársaság neve szerepel.

A Jet Airways csoport flottája összesen 112 repülőgépet tartalmaz, melynek típusai: Boeing 777-300 ER, Airbus A330-200/300-as repülőgépek az interkontinentális járatok teljesítésére, továbbá új generációs Boeing 737-es, valamint ATR 72-500/600-as repülőgépek a rövid és középtávú útvonalak repülésére. A flotta átlagéletkora 7,3 év, mely az indiai régióban az egyik legfiatalabb gépparknak számít.

A légitársaság hazai képviseletét az AVIAREPS Kft látja el.

Fénykép: traveldailynews

 

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!