Pilótákat toboroz Budapesten az Emirates légitársaság

ekpilot.jpg

Tapasztalt pilótákat keres a világ egyik legnagyobb, dubaji-központú légitársasága. Az Emirates Európai Pilótatoborzó Roadshow-jának budapesti állomásán is várja a leendő kollégákat.

Az Emirates hálózatában található célállomások bővülése, valamint az utasforgalom folyamatos növekedése következtében a légitársaság ismét tapasztalt pilótákat keres a világ egyetlen kizárólag A380-as és B777-es gépekből álló flottájának pilótafülkéibe.

2017. március 21 és 22-én az Emirates összesen 3 tájékoztatót tart a Mercure Budapest Buda hotelben (1013. Budapest, Krisztina Körút 41-43.): március 21-én 10:00 órakor és 14:00 órakor, valamint március 22-én 10 órakor. Minden érdeklődő, aki szeretne egy professzionális és multikulturális fedélzeti személyzet tagja lenni, előzetes regisztráció nélkül részt vehet az eseményen. Azok, akik személyesen nem tudnak megjelenni a roadshow-n, online is kitölthetik a jelentkezési lapjukat a www.emirates.com/pilots oldalon.

A kiválasztott pályázóknak az Emirates egy online kiválasztási folyamat során megadja a lehetőséget, hogy az első körös interjúra és értékelésre az otthonukban kerüljön sor, egy számukra megfelelő időpontban.

Akár te is lehetsz pilóta!

Bárki előtt, aki megfelel az Emirates weboldalán is megtalálható alkalmassági követelményeknek, nyitott az út, hogy az Emirates csapat tagja legyen. Olyan tapasztalt pilóták jelentkezését várják, akiknek kiváló az angol nyelvtudásuk szóban és írásban egyaránt, valamint jó az egészségük és a fizikai állapotuk.

Az Emirates rendelkezik a világ egyik legnagyobb repülőgép flottájával, melyben több mint 255 szélestörzsű repülőgép repül, és további 220 darab érkezik az elkövetkező években, melyet a hat kontinens 83 országát magába foglaló globális hálózatában fog üzemeltetni. Az Emirates hisz a folyamatos befektetésekben az utasok kényelméért és biztonságáért, és folytatja a növekedést a flotta és a hálózat tekintetében.

További információk a követelményekről és a dolgozói juttatásokról a www.emirates.com/pilots oldalon találhatók.

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!