Közvetlen járattal utazhatunk Debrecenből Tel-Avivba!

20150520wizz-air-festes2.jpg

A debreceni bázisának egy éves évfordulója alkalmából újabb útvonallal bővül a Wizz Air debreceni kínálata a jövő év során.

Március 26-tól hetente két alkalommal, már Tel-Aviv városa is közvetlenül elérhetővé válik az Izraelbe tartó debreceni, kelet-magyarországi, kárpátaljai, partiumi és kelet-szlovákiai utazók számára is. A jegyek 8990 Ft-tól kezdődnek egy útra.

A légitársaság  Airbus A320 típusú repülőgépe 2015. december 15. óta teljesít szolgálatot Debrecenben. A légitársaság új bázisát a Wizz Air és a Debrecen Airport három évi sikeres együttműködését követően nyitotta meg.

Első debreceni járatának 2012-es indulása óta a Wizz Air folyamatosan bővíti debreceni járathálózatát, amely ma már hat útvonalból áll  (Eindhoven,London-Luton, Malmö,Milánó-Bergamo, Párizs-Beauvais). 2016. első 11 hónapjában a Wizz Air 258 000 utast szállított debreceni útvonalain, ami az előző év hasonló időszakához képest 92%-os növekedést jelentett.

11. gép érkezik jövőre Budapestre, indulnak a Nyugat-balkáni járatok!

A Wizz Air jelenleg két magyarországi bázist üzemeltet Budapesten és Debrecenben összesen 11 repülőgéppel, és nemrég jelentette be, hogy a budapesti flotta újabb géppel bővül 2017 áprilisától. Az új debreceni útvonallal a WIZZ hazai hálózata már 65 útvonalat kínál 28 országba.

2017. április 2-től pedig indulnak az új Nyugat-balkáni útvonalak, így a Malév korszak után újra lesz Budapest városának közvetlen légi kapcsolata Szkopje (Macedónia), Podgorica (Montenegró), Tirana (Albánia), Pristina (Koszovó), Szarajevó (Bosznia-Hercegovina) városaival.

Menetrend:

02APR17 Budapest – Skopje 2 weekly (Day 37)
03APR17 Budapest – Podgorica 2 weekly (Day 37)
05APR17 Budapest – Sarajevo 2 weekly (Day 37, switching to Day 15 from 10APR17)
05APR17 Budapest – Tirana 2 weekly (Day 37)
07APR17 Budapest – Pristina 2 weekly (Day 15)

20%-os kedvezmény a debreceni járatokra!

A Wizz Air a bázis évfordulóját figyelemreméltó ajánlattal ünnepli, melynek keretében minden Debrecenből induló vagy oda érkező járat 20%-os kedvezménnyel foglalható.

Debreceni sajtótájékoztatóján Vásárhelyi Gábor, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere elmondta:Az első WIZZ járat 2012-ben szállt fel a debreceni repülőtérről, és azóta 700 000 utast szállítottunk alacsony viteldíjas debreceni útvonalainkon. 2015-ben megnyitottuk bázisunkat a városban, számos helyi munkahelyet teremtve légitársaságunknál és üzleti partnereinknél, miközben még több magyar utazó számára tettük elérhetővé a légi utazást. Ma, a bázisnyitás első évfordulóján izgalmas bejelentéssel ünnepelünk: új célállomással bővül a debreceni hálózat. Tel-Aviv is elérhetővé válik Debrecenből alacsony viteldíjainkon, és biztosak vagyunk abban, hogy az utasaink örömmel látogatnak el a városba, amely híres gazdag kulturális örökségéről, kiváló konyhájáról és pezsgő éjszakai életéről. Továbbra is elkötelezettek vagyunk magyar ügyfeleink iránt, és örömmel folytatjuk gyümölcsöző kapcsolatunkat a Debrecen Airporttal, melynek keretében egyre több lehetőséget hozunk el Hajdú-Bihar megyébe. Barátságos személyzetünk örömmel várja, hogy egy mosollyal üdvözölhesse minden utasunkat a WIZZ fedélzetén!”

Papp László, Debrecen polgármestere elmondta: „A debreceni repülőtér a Liszt Ferenc Repülőtér mellett az egyetlen állandó határnyitású nemzetközi légi kikötő az országban. Fejlesztése nemcsak városi, hanem nemzeti érdek is. A Wizz Air 2012-es megjelenése óta 14-szeresére nőtt az utasforgalom a debreceni repülőtéren. Míg 2011-ben alig húszezren utaztak a reptérről, addig idén az utaslétszám elérheti a 280 ezret. Ez a példátlan fejlődés egyrészt a debrecenieknek, másrészt a légitársaságnak köszönhető. Bízom abban, hogy az új célállomás tovább erősíti Debrecen regionális vezető szerepét.”

A Debrecen Airport nevében nagy örömmel fogadjuk, hogy 2017. márciusában elindul a Wizz Air Debrecen-Tel-Aviv járata. Az Izraelbe tartó kelet-magyarországi, kárpátaljai, partiumi és kelet-szlovákiai utazók számára is mostantól tovább bővül az elérhető desztinációk száma a Debrecen Airportról és könnyebben eljuthatnak a világ egyik legfontosabb vallási és kulturális központjába. Az izraeli üzleti utasok, turisták és diákok számára pedig ezután közvetlen járatot biztosítunk Debrecen városába és a gazdag rekreációs kínálattal rendelkező kelet-magyarországi régióba.” közölte Herdon István, a Xanga Group elnök-vezérigazgatója.

Forrás: Wizz Air / routesonline

További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!