Új kabin konfiguráció az Air China budapesti járatán is!

p1080867.JPG

Az Air China még ebben a hónapban indította el első új kabinkonfigurációval rendelkező Airbus A330-200-as típusú repülőgépét. Az új kabinberendezésnek köszönhetően kevesebb üzleti, és több turista ülőhely fog az utasok rendelkezésére állni.

A változásban november közepétől a téli időszakban hetente 3 alkalommal (hétfőn, szerdán, pénteken) közlekedő Peking-Minszk-Budapest járat is érintett bizonyos időpontokban. Így a régebbi 30 db Business, és 207 db Economy ülés helyett az Airbus repülőgépek 18 db Business, és 247 db Economy ülőhellyel fognak rendelkezni.

Az Air China járat immár több mint 1,5 éve teremt közvetlen, és közvetett kapcsolatot Budapest és Peking városa között. Peking városa pedig a Budapest Airport téli kampányának egyik kiemelt téli desztinációja. Azonban elképzelhető, hogy a közeljövőben, már nem csak Peking, hanem Shanghaj, vagy Kanton városába is repülhetünk Budapestről, melyről bővebben itt olvashatsz.

Forrás: routesonline

Ne feledd továbbra is tart a blog nyereményjátéka, melyről bővebben itt olvashatsz!!! Játssz te is!

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és oszd meg másokkal is! Kövess Twitteren is: BUDflyerblog