Újraindul a Ryanair velencei járata!

Az easyjet hónap elején történő bejelentése után, most az Ír Ryanair jelentette be, hogy a téli menetrend életbelépésével ismét elindítja Velence-Treviso repülőterére közlekedő járatát.

Az új Ryanair járat október 30-tól hetente 3 alkalommal fog közlekedni Budapest, és Velence városa között. A járat indításának alkalmából július 24-ig, 7.269 forinttól kezdődően foglalhatóak a jegyek, az októberi utazási időszakra. 

Korábban a Ryanair már repülte a most bejelentett útvonalat. Útóljára a 2014-es nyári menetrendi időszak alatt volt közvetlen járata a low-cost légitársaságnak Velencébe.

Úgy látszik a Ryanair "harcba" száll az easy jet-el, bár az easy jet gépei a központi Marco Polo repülőtérre fognak közlekedni október 31-től, míg Treviso repülőtere 31 km-re található Velence városától.

Az easy jet járatának bejelentésekor elhangozott, hogy a tavalyi évben több mint 16 ezer utas repült közvetetten Budapestről Velence városába. Az eddig fontos kihasználatlan útvonalra így most már két low-cost légitársaság is lett.

A velencei járat mellett az idei évben a Ryanair elindítja a Berlin-Schönefeld, és a nürnbergi járatát is.

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és oszd meg másokkal is!

Kép: otareviews