Magyar mozifilmek az Emirates fedélzetén!

Az Emirates légitársság a Dubaj-Budapest útvonalon magyar mozifilmekkel bővítette díjnyertes ice fedélzeti szórakoztatórendszerének kínálatát.

Az Emirates, elsősorban magyar utasai számára, magyar filmeket is elérhetővé tett ice nevű fedélzeti szórakoztatórendszerében. Az utasok így olyan magyar sikerfilmek között is válogathatnak, mint a Liza, a rókatündér vagy a Mancs mentőkutya élete ihlette mese. A légitársaság mostantól folyamatosan bővíti majd a magyar moziválasztékot, amellyel szeretné még otthonosabbá tenni utasainak a fedélzeten töltött időt. A helyi filmekkel a Dubaj-Budapest útvonalon közlekedő B777-esen közel 1000-re nőtt az elérhető csatornák száma.

„Az Emirates elkötelezett magyar utasai iránt. Tudjuk, hogy a komfortérzetet alapvetően meghatározza, hogyan fogadják az utasokat a légiutas-kísérők, és hogy a fedélzeten milyen kiváló minőségű szolgáltatásokat vehetnek igénybe. Tudjuk viszont azt is, hogy a nagyobb kényelem-érzethez jelentősen hozzájárul, ha a szórakoztatórendszerben magyar nyelvű tartalommal is szolgálunk, éppen ezért nagyon örülünk, hogy magyar nyelvű mozikkal még otthonosabbá tudjuk tenni a gépeinken töltött időt” – mondta el Horváth Gábor, az Emirates country managere.

A magyar filmek angol felirattal is elérhetők, így az Emirates minden Magyarországra látogató utasa élvezheti a népszerű, díjnyertes alkotásokat.

Az ice fedélzeti szórakoztatórendszerben jelenleg elérhető magyar filmek a következők: Liza, a rókatündér, Mancs – Mese, amit egy hős ihletett,Víkend.

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és oszd meg másokkal is!

Forrás: Emirates