Porto városába indít Budapestről közvetlen járatokat a Wizz Air!

20150520wizz-air-festes2.jpg

Ma sajtóközleménybe jelentette be a Wizz Air, hogy szeptember 4-től közvetlen járatokat indít Budapestről a portugáliai Porto városába.

Az új járat hetente 2 alkalommal fog közlekedni, a szerdai és vasárnapi napokon. A Wizz Air portoi járatindítása várható esemény volt, mivel a légitársaság idén májustól Varsóból indította el első portoi járatát.

Porto a Wizz Air járathálózatán belül a második Portugáliai úti cél lesz, Lisszabon után, ahová tavaly március óta repül a légitársaság Budapestről. Portugália hamar az üzleti és szabadidős utazók egyik kedvenc úti célja lett, ez is hozzájárulhatott az újabb Portugáliai járatnyitáshoz.

Az Észak-portugáliai Porto városa Európa egyik legrégebbi és legkarizmatikusabb városa. Méltán híres romantikus hangulatáról, építészeti kincseiről és festői városközpontjáról, amely az UNESCO Világörökség részét képezi.

A Wizz Air jelenleg a budapesti bázisról 23 ország 51 városába kínál közvetlen járatokat. A légitársaság már 10 új útvonalat jelentett be idén Budapestről: Nizza, Baden-Baden, Reykjavík, Liverpool, Ibiza, Bukarest, Szófia, Porto, Fuerteventura és Lanzarote.

Az útvonalak száma várhatóan tovább fog bővülni, mivel a légitársaság egyedülinként pályázott a meghirdetett balkáni városokba történő járatindításra.

A jegyárak egy irányba 8990 Ft-tól kezdődnek!

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és osszad meg másokkal is!

 

Forrás: WizzAir