Jövőre menetrend szerinti járatokat indíthat Budapestre a Tunisair!?

Hamarosan újraindulhatnak a közvetlen menetrend szerinti járatok Tunéziába, hangozott el a Magyar Utazási Irodák Szövetsége első külföldi közgyűlésén Tunéziában. Az április 8-án, Sousse-ban lezajlott gyűlésen Abdellatif Hammam, a Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal igazgatója arról tájékoztatott, hogy 2017-ben újra elindulhat a menetrend szerinti Tunisz-Budapest járat, melyet minden bizonnyal a Tunisair üzemeltetne. Az idei évben, azért még charter járatok fognak közlekedni a két ország között. A helyi szakemberek abban bíznak, hogy idén kétszerannyi magyar honfitárs utazhat hozzájuk, mint egy évvel korábban.

Magyarországról két utazásszervező, a Taurus Reisen és a Kartago Tours indít az idei nyári szezonban charterjáratokat Budapestről Tunéziába. A Taurus Reisen üdülőjáratai május 20. és október 21. között közlekednek Monastirba, június 7. és szeptember 27. között pedig Djerbára, míg a Kartago Tours szintén május 20-ától október 28-ig Monastirba, június 14. és október 15. között pedig Djerbára viszi utasait.

Tunézia Nemzeti Légitársasága a Tunisair 1948-ban alakult. Mára 31 gépes flottával, valamint 101 úti céllal rendelkezik. Központja Tuniszban található. Flottájában a keskeny törzsű Airbus és Boeing gépek, valamint szélestörzsű Airbus A330-200-as gépek is megtalálhatóak.

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és oszd meg másokkal is!

Forrás: turizmusonline / wikipedia

Kép: airpowercarriers