A Budapest Airport a Routes Europe marketing díjának abszolút győztese!

A Budapest Airport nemcsak a saját kategóriájában, hanem egész Európában a legjobb légitársasági marketing díjat hozta el a szakma legrangosabb konferenciáján, Hannoverben. A Routes Europe konferencián a légitársaságok és a repülőterek vezetői találkoznak és idén a Budapest Airport nemcsak a 4-20 millió utast kiszolgáló repülőterek között, hanem az egész földrészen lett a győztes.

56531214_2190676604325404_2289155734123839488_o.jpg

A tekintélyes marketing díjat hagyományosan a légitársaságok szavazatai alapján ítéli oda egy szakmai zsűri, a Budapest Airport először 2011-ben, majd tavaly hozta el az elsőséget a saját kategóriájában. Idén a díjat odaítélő bizottság választása alapján a magyar főváros repülőterének pályázatát ítélték a legjobbnak. A benyújtott dokumentum azokat az innovatív és népszerű marketing módszereket mutatja be, amivel a Budapest Airport hozzájárul egy-egy partner légitársaság új útvonalának beindításához vagy a meglévő járatok népszerűsítéséhez.

„Mondanom sem kell, hogy magunkon kívül voltunk az egész csapattal az örömtől, amikor kiderült, hogy a légitársaságok minket jelöltek győztesnek.” – mondta Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója. Azt is hozzátette: „Nagyon kemény küzdelemben lettünk kategória-győztesek, de az európai elsőség megszerzése minden képzeletet felülmúló elismerés a számunkra. Mindez azt bizonyítja, hogy fantasztikusan jó csapattal dolgozunk és hogy a partner légitársaságokkal kialakított jó viszony az alapja minden sikernek. Hét év után sikerült ismét visszanyernünk a díjat, elértük, hogy végre mindenki a Budapest Airportról beszél a szakmában.”

A verseny döntősei között olyan európai repülőtereket utasított maga mögé a Budapest Airport, mint amilyen Szentpétervár Pulkovó repülőtere, Brüsszel-Zaventem vagy Athén légikikötője. Az európai győzelem egyben azt is jelenti, hogy Budapest automatikusan továbbjutott a világelsőségért folyó küzdelemben, aminek a díjátadója szeptemberben lesz a Routes világkonferencián az ausztráliai Adelaide-ben.

[Fénykép: Routesonline]

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!