Hat díjat is elvitt a Qatar Airways a TripAdvisor díjátadón!

A Qatar Airways ott van a világ 10 legjobb légitársasága között, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az hogy a légitársaság legutóbb díjesőben részesült az utazók körében végzett felmérések alapján a TripAdvisor-tól. A Qatar Airways 6 díjat nyert a 2019-es TripAdvisor Travelers 'Choice Airline díjátadón: ‘World’s Top 10 Airline’, ‘World’s Best Business Class’, ‘Middle East Best Airline’, ‘Middle East Best Major’, ‘Middle East Best Business Class’, and ‘Middle East Best Economy Class' kategóriákban.

ea_1440549_527852-780x405.jpg

A díjesőt és az azzal járó elismerést maguk az utasok millióinak, a világ minden tájáról küldött szavazatai és értékelései alapján kapta meg a katari légitársaság. A díjak hűen tükrözik a Qatar Airways legfontosabb alapelveit a legjobb szolgáltatást, a minőséget és az ügyfelek elégedettséget.


A Qatar Airways Group vezérigazgatója, az ő kiválósága, Akbar Al Baker ezzel kapcsolatban elmondta: „Köszönöm azon összes utasunknak, akik odaítéltek nekünk a hat Travelers 'Choice-díjat. Örömünkre szolgál, hogy a TripAdvisor-utazók világszerte elismerték a kiválóságot. Ezen díj jelentősen elismeri a kemény munkánkat, amelyet csapatunk ügyfeleink kiszolgálására tesz."
A Qatar Airways idei eredményei a Travellers Choice Airline Awards-on megmutatják az ígéretünket, hogy a legmagasabb színvonalat, és az abszolút legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk utasainknak. Ezek a díjak hihetetlen és büszke eredményt jelentenek a Qatar Airways számára."


A TripAdvisor a világ legnagyobb utazási appja és weboldala, amely több mint 730 millió utazó véleményét tartalmazza a szállodákról, légitársaságokról, éttermekről és látnivalókról, így a TripAdvisor név a legismertebb nevek közé tartozik az utazási ágazatban. A légitársaságok értékelései az ülések kényelmén, a lábterület méretén, a repülés közbeni szórakoztató rendszer kínálatán, továbbá az ügyfélszolgálat, az ár-érték arány, a check-in és a tisztaságnak értékelésén alapulnak.

A Qatar Airways jelenleg több mint 250 repülőgépes modern flottáját üzemeltet a dohai Hamad International Airport (HIA) központján keresztül több mint 160 célállomáshoz világszerte. A légitársaság a közelmúltban számos új és izgalmas úti cél felé indított járatot, többek között  Göteborgba; Mombasa-ba, és Da Nang-ba.

A Qatar Airways idén újra bővíti kiterjedt útvonalhálózatát és felveszi útvonalai közé Lisszabont, Máltát; Rabatot, Izmirt, Langkawit (Malájzia), Davatot (Fülöp-Szigetek) és Mogadishut (Szomália). 

A nyári menetrend Budapesten: maradnak az A330-as járatok!

A Qatar Airways idén nyáron heti 14 járatot üzemeltet Budapest és Doha között. A tavaly augusztusban bevezetett napi 3. járatpár idén sajnos nem indul újra, de a tavaly augusztus 1-jén elindított széles törzsű Airbus A330-as járatok az idei nyári menetrendben továbbra is a délutáni járatokon teljesítenek szolgálatot. Míg a reggeli járatokat Airbus A320-as vagy esetenként A321-es gépek is repülik.

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!