Menetrend szerint közlekedő járatot nyit Antalya és Budapest között a SunExpress!

2019. május 15-től menetrend szerint közlekedő járatot indít Antalya és Budapest között Törökország legnagyobb szabadidős légitársasága a SunExpress. A járatokra online már jegyet is lehet foglalni!

sunexpress.jpg

Újabb rég várt útvonalon indul szezonális menetrend szerint közlekedő légi járat. Törökország egyik legkedveltebb üdülőhelye eddig csupán csak charter járatokkal volt elérhető a magyar fővárosból, ez azonban május 15-től ez megváltozik, hiszen a Lufthansa és a Turkish Airlines tulajdonában álló legnagyobb török szabadidős légitársaság a SunExpress közvetlen járatokat indít a két város között, mely a útvonal eddig a Budapest Airport egyik "fehér foltja" volt a járathálózati térképen.

Az új járat várhatóan október 30-ig fog közlekedni az alábbi menetrend szerint:

Első járat indulási időpontja: május 15.

Május 15-től június 5-ig hetente 1 járat  a szerdai napokon. Június 12. és 16. között heti három járat (szerda/péntek/vasárnap), majd június 19-től szeptember 15-ig heti négy járat (szerda/csütörtök/péntek/vasárnap/. Ezt követően október 30-ig heti egy járattal (szerda) terveznek.

AYT-BUD XQ5520 13:55-15:30

BUD-AYT XQ5521 16:20-19:45 (helyi idők)

A SunExpress a járatokat Boeing 737-800-as, valamint az Avion Express légitársaságtól bérelt Airbus A320-as típusú repülőgépekkel tervezi repülni. A két város közötti távot a gépek nagyjából 2 és fél óra alatt repülik le.

A légitársaság szolgáltatásaival kapcsolatban bővebb információt itt találsz!

Fénykép: Airlines Inform

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!