Új Wizz Air járat indul még idén nyáron!

A Ryanair szinte utolsó pillanatban történő nyári menetrendi időszakra vonatkozó bejelentése után a Wizz Air sem tétlenkedett és máris egy újabb spanyol járattal gazdagította menetrendjét, melyet mondhatni bővítés helyett az elmúlt időszakban inkább toldoz és foltoz.

wizz_ctd_bud.JPEG

2019. június 16-tól új Wizz Air járat indul hetente két alkalommal a spanyolországi Castellón városába. A járatok a szerdai és vasárnapi napokon fognak közlekedni a meghirdetett menetrend szerint egyelőre csak szeptember 15-ig. A Wizz Air az új járat bejelentését alig pár nappal a konkurens Ryanair szintén új spanyolországi Palma de Mallorca útvonalának indulását követően tette meg. Azonban mint azt már megszokhattuk az elmúlt időszakban a Wizz-nél egy új járat nem mindig marad egy másik járat megszűnése nélkül. Ez most is így lehet, hiszen a szezonális járattá minősített Bergen útvonal alig egy hónapra tér vissza a menetrendbe. Mindemellett jelenleg a koncessziós szerződés által támogatott Szarajevó járatra sem lehet foglalást kezdeményezni, annak ellenére hogy a járatok fel vannak töltve de "Sold Out" tehát elfogyott felirat üdvözöl a weboldalon, ha május 3. utánra szeretnél foglalni. 

A Wizz Air Budapest mellett Katowicéből is indítani fog járatokat Castellónba.

Az új járatokra  a Wizz közlése szerint már 4590 Forinttól kaphatók a jegyek.

Menetrend:

Szerda/Vasárnap

BUD-CDT 17:35-20:30

CDT-BUD: 21:00-23:40

Az illatosan virágzó narancsfákról elnevezett Costa del Azahar számos homokos stranddal várja a látogatókat, de egymást érik a festői fekvésű történelmi városok is a környéken – közülük is Peñiscola tengerparti erődje a legnevezetesebb. Maga Castellón elsősorban hagyományos kerámiaiparáról és gótikus stílusban épült műemlékeiről híres, de érdemes kipróbálni a tenger gyümölcseinek legjavát kínáló éttermeket is. A húsvét előtti hetekben kilenc napos fiesztát rendeznek a városban, júliusban pedig a közeli Benicàssim ad otthont az egyik legnagyobb spanyol könnyűzenei fesztiválnak.

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!