Már 23 millió tagja van az Emirates hűségprogramjának!

Elsőbbségi beszállás, lounge belépő, kedvezményes fedélzeti Wi-Fi használat vagy elsőbbségi ülőhelyválasztás – mindezeket a tagsági szinthez kötött kedvezményeket jól ismerhetik már az Emirates Skywards magyar tagjai is. Az Emirates és flydubai légitársaságok díjnyertes hűségprogramjának 23 millió tagja most gyorsabban érhet el magasabb tagsági szintet: a Skywards új, exkluzív ajánlatában ugyanis az utazások után akár meg is duplázhatók a mérföldek.

emirates_skywards.jpg

A Skywards különleges meglepetéssel készül tagjainak az év végéhez közeledve. Az Emirates vagy a flydubai járataira a 2018. november 26. és december 3. közötti (mindkét napot beleértve) foglalási időszakban vásárolt, és 2018. november 26. és 2019. március 31. között megvalósuló utazásokat bónusz mérföldekkel jutalmazza a légitársaság. A lehetőséggel az Emirates Skywards már meglévő vagy új tagjai élhetnek, akik az Emirates okostelefon alkalmazásában vagy az emirates.com, illetve a flydubai.com weboldalokon a személyes fiókjukban regisztrálhatnak az ajánlatra. Az extra mérföldek az Emirates-nél „Flex” vagy „Flex Plus”, míg a flydubai-nál „Free to change” vagy „Business Basic” jegyek vásárlása esetén járnak.

Az Emirates Skywards tagság ingyenes, a tagsági szint pedig az Emirates, illetve flydubai repülések után gyűjtött mérföldeknek megfelelően alakul: Blue, Silver, Gold és Platinum szint létezik. A tagsággal olyan előnyök járnak, mint a dedikált check-in, elsőbbségi beszállás, lounge belépő, kedvezményes fedélzeti Wi-Fi használat és elsőbbségi ülőhelyválasztás. A tagok a nemrég bemutatott Emirates Skywards GO alkalmazással ráadásul könnyen, a mobiljukon keresztül élhetnek a kedvezményes ajánlatokkal, és követhetik nyomon az összegyűjtött mérföldjeik alakulását.

Mindig arra törekszünk, hogy egyre többet adjunk az utasainknak, mind szolgáltatásban, mind minőségben, mind repüléssel kapcsolatos jutalmakban” – nyilatkozta Dr. Nejib Ben Kedher, az Emirates Skywards alelnöke. „Legújabb ajánlatunk az első hasonlóan nagyléptékű és átfogó kezdeményezés, amelynek révén az Emirates Skywards tagok sokkal gyorsabban léphetnek a következő Skywards tagsági szintre” – tette hozzá.

A jegy típusa és osztálya alapján az Emirates tagok egy, de akár két szinttel is feljebb léphetnek az Emirates Skywards rendszerében egy oda-vissza repülőúttal.

 

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!