Tallinn lehet a Wizz Air jövő nyári újdonsága!?

Eddig el nem érhető és közvetlen járattal ki nem szolgált új útvonal neve bukkant fel a délelőtti órákban a Wizz Air foglalási rendszerében a jövő nyári menetrendek feltöltésekor. Az új tallinni járatra nem csak Magyarországon, hanem Észtországban is felfigyeltek, de mostanra már eltűnt a foglalási rendszerből.

11450007t1h5aef.png

Nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy jövő nyáron egy sokak által már régóta várt útvonalon indulhat Wizz Air járat, mégpedig Budapest és az Észt főváros Tallin között. Ezen baltikumi útvonal már évek óta szerepel a Budapest Airpot TOP kiszolgálatlan útvonalai között üzemeltetőre várva, magas potenciális utas számmal. A délelőtti órákban közzétett útvonal nem csak Budapestről volt látható, hanem Észtország felől is, hiszen a kinti médiában megjelent a járatnyitásra vonatkozó találgatások. Az információval kapcsolatban az észt Reisile portál megkereste a tallinni repülőtér kommunikációs igazgatóját is, aki a közvetlen járatra vonatkozó kérdésre az alábbi választ adta: „a repülőtér nem tudja megerősíteni a hírt, addig, amíg a légitársaság hivatalosan be nem jelentette, hogy valóban repülni fog a foglalási rendszerben megjelent új útvonalakon.

A járatindítást erősíti az tény, hogy nem egyedül Budapest jelent meg újdonságként az észt fővárosból, hanem Athén is, így vélhetően a délelőtti informatikai frissítések és az új menetrenddel kapcsolatos finomítások miatt volt látható az egyelőre még be nem jelentett útvonal, ami egyesek szerint csak a magyar férfi A-válogatott október 15-ei észtek elleni meccse miatt jelent meg a rendszerben.

Tallinn repülőteréről a Wizz Air jelenleg csak London-Lutonra és Kijevbe üzemeltet járatokat.

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!