Megnyílt a foglalási rendszer a jövő nyári budapesti American járatokra!

Már elérhető a foglalási rendszerben az American Airlines 2019-es nyári menetrendi időszakának első budapesti járatai. Mivel még hosszú az idő, és a budapesti járat is alig egy hónapja indult, így e dátum még csak kezdetleges időpontnak számít, hiszen a későbbiekben bármikor változhat jó és akár rossz irányba is, de utóbbira inkább ne is gondoljunk.

31960429_2236263073067342_8666096718778990592_n.jpg

A 2019-es szezon első Philadephia-Budapest (AA96) non-stop járat a tervek szerint május 3-án 18:15-kor fog felszállni Philadelphiából és helyi idő szerint május 4-én  9:45-kor fog landolni Ferihegyen. A vissza irányba (AA97) 11:35-kor száll fel a gép és  helyi idő szerint 16:05-kor fog landolni Philadephia repülőterén. Mind PHL-BUD, mind a BUD-PHL útvonalon észervehető egy apróbb változás, mégpedig hogy a járatok öt perccel később indulnak és érkeznek az idei menetrendhez képest.

Ami viszont nem változik az a Oneworld codeshare (az Iberia, a Finnair, és a British Airways kódja továbbra is kinn van a járatokon) valamint a géptípus. A járatok kiszolgálására a tervek szerint továbbra is a flotta kiöregedő Boeing 767-300ER típusú repülőgépeit veti be az American, melyektől a légitársaság az elkövetkező években az új Boeing 787-esek érkezés miatt fokozatosan megválik. Sokak biztosan jobban örülnének, hogy a jelenlegi drága jegyárak mellett komfortosabb gépeket használna az American a budapesti útvonalán, hiszen a mostani 767-eseken egyedül az üzleti osztláy esett át felújításon, míg a turista osztály megragadt a 90-es években.  Arról azonban eddig még nincs információ hogy az American mikor is tervezi az útvonalon a gépcserét.

Bár pontos töltöttségi adatok ismeretének hiányába nehéz megmondani hogyan is teljesít az American ezen járata, viszont nemzetközi fórumokon dícsérik a töltöttséget mely várhatóan a júliusi és augusztusi hónapok során lesz a legmagasabb.

Az American 2019-ben a budapestivel egy időben tervezi a prágai járatát is újraindítani. 

Ha esetleg kíváncsi lennél milyen is a budapesti járaton utazni, akkor tekintsd meg az Egek Ura blog érdekes beszámolóját!

 

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!