A magyar utazási irodák a Qatar Airwayst választották a legjobb légitársaságnak!

dijatado_muisz_sarik_tamas_skoda_julia.jpgRangos elimerést zsebelhetet be az immár 7. éve budapesti járattal is rendelkező Qatar Airways, melyet a MUISZ (Magyar Utazási Irodák Szövetsége) gálavacsoráján vehetett át a légitársaság hazai képviselete.

A Qatar Airways lett a legjobb légitársaság a magyar piacon - legalább is a magyar utazási irodák ebben az évben szavazataik legnagyobb részét a dohai központú légitársaságra adták. Az elimerést a légitársaság hazai képviselete az immár több, mint 40 éves MUISZ április 18-án, a Magyar Tudományos Akadémia Vörösmarty termében megrendezett gálavacsoráján vehette át.

A díj jelentőségét mutatja, hogy olyan szervezet tagjai ítélték oda a légitársaság számára, melynek a taglétszáma mára már megközelíti 200-at, és ezzel a hazai utaztatók forgalmának több mint 80 százalékát lefedi.

A díj tükrözi a Qatar Airways elhívatottságát is a magyar piac iránt, hiszen az elmúlt években a légitársaság aktívan fejlesztette a budapesti járatait, melyek jelenleg hetente 14 alkalommal kötik össze a dohai központot a magyar fővárossal. A Qatar az idei évtől újabb kapacitás növelést hajt végre a magyar piacon, hiszen a nyári menetrend kezdetével az esti járatain Airbus A321-es gépeket állított forgalomba, valamint augusztus 1-jével jönnek a szélestörzsű Airbus A330-as repülőgéppel teljesített járatok is, melyek a téli menetrendi időszak során is megmaradnak. Így az utasok még kényelmesebben tudnak eljutni akár Ausztrália, Új-Zéland, Kína, India, Japán, a Közel-Kelet vagy Thaiföld felé.

Május 15-től Qsuite már Shanghaj felé is elérhető!

A Qatar Airways díjnyertes Business Class ülőhelye a Qsuite, 2018. május 15-étől kezdve már elérhetővé válik a Sanghajban induló repülőgépek fedlézetén is.

Menetrend:

DOH-PVG       QR 871            Ind.: 02:25, Érk.: 16:20
PVG-DOH       QR 870            Ind.: 23:50, Érk.: 05:00+1

Jelenleg heti 31 járat köt össze 6 Kínai várost (Shanghai, Beijing, Guangzhou, Hangzhou, Chongqing, Chengdu. ) Dohával

Qatar Airways vezérigazgatója, őexcellenciája Mr. Akbar Al Baker így nyilatkozott: “Shanghai volt az első állomása a Qatar Airways-nek Kínában 2003 októberében. Ezért  választottuk e kínai járatunkat arra, hogy ezen a piacon bemutassuk a díjnyertes Qsuite termékünket a business osztályuon és ezáltal tovább erősítsük elköteleződésünket a kínai piac iránt. A Qsuite forradalmasította a Business Class-on való utazás élményét, hiszen megtestesíti a First class luxusélményét, amelyhez maximális komfortérzet társul. Az utas valóban úgy érezheti, hogy ki sem mozdult az otthoni kényelemből, miközben akár a világ másik oldalán ébred fel kipihenten."

Milyen is a Qsuite?

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!