Mától több járattal közlekedik Budapestre a Qatar Airways

a7-ahw_qatar_airways_airbus_a320_eglf_dsc_4977_wm.jpg

A mai naptól az eddig megszokott heti 10 járat helyett, már hetente 12 járattal lesz jelen a dohai központú, ötcsillagos Qatar Airways légitársaság.

A 2011. januárja óta budapesti járattal is rendelkező Qatar Airways a mai naptól fogva keddenként, és május 6-tól pedig már szombatonként is két járatpárral szolgálja ki a Doha-Budapest útvonalát. Az új járatok QR201 járatszámmal a többi esti járathoz hasonlóan 13:35-kor szállnak fel Dohából, és 18:10-kor landolnak Budapesten, ahonnan QR202-es járatszámmal 19:10-kor indulnak vissza Doha felé, ahol másnap 01:25-kor landolnak.

A változtatás értelmében ezentúl csak a szerdai és a pénteki napokon lesz egy-egy napi budapesti járata a légitársaságnak. Az útvonalon eddig használt géptípus (Airbus A320) továbbra sem fog változni, így még egy kicsit "álom" marad egy Qatar Airways utasszállító szélestörzsű repülőgép látványa Budapesten. Bár a légitársaság járatszám növelésével így is sokkal jobban járnak az utasok, hiszen több csatlakozó járatot tudnak rövidebb átszállási idővel elérni Dohából. Így sokkal több lehetőséget élvezhetnek, mintha csak naponta egy szélestörzsű repülőgéppel kiszolgált járattal bővítette volna szolgáltatását a Qatar Airways Ferihegyen.

A Qatar Airways hamarosan Prágában és további 11 városban is megjelenik járataival melyről itt olvashatsz.

Fénykép: Bangalore Aviation

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!