Megujúl a fedélzeti lounge rész az Emirates A380-as gépein

eklo.jpg

Az igazi luxus kényelmet, és kellemes időtöltést biztosító fedélzeti lounge-ok átalakításába kezd az Emirates. A közkedvelt szolgáltatás megújítása, és továbbfejlesztése hamarosan elkezdődik. A lounge átalakítása mellett az A380-asok kabin belsejének több millió dolláros fejlesztésébe is belekezd az Emirates.

Sir Tim Clark, az Emirates elnöke elmondta: „Az Emirates A380-as gépeinek ikonikussá vált fedélzeti lounge-a nagy népszerűségnek örvend. Az utasaink értékelik annak lehetőségét, hogy nyugodt körülmények között nyújtózhatnak egyet az ízlésesen kialakított lounge-ban, ez a hosszútávú járatok esetében különösen igaz."

2008-as bevezetése óta az A380-as fedélzeti lounge az utasaink visszajelzéseit figyelembe véve apró, de eredményes újításokon esett át. Legújabb fejlesztésünket a privát jachtok kabinjai ihlették: megnöveltük többek között az ülősarkok méretét, és meghittebbé varázsoltuk a teret.”

Az új Emirates A380-as fedélzeti lounge a légitársaság „Végtelen Lehetőségek” fantázianevű standján mutatkozik be az Internationale Tourismus Börse-n (ITB), a világ egyik legjelentősebb turisztikai rendezvényén. Az első megújult lounge beszerelése az Emirates egyik új A380-as gépébe jelenleg is tart az Airbus létesítményében. Az utasok az új kabinterméket 2017. júliusától vehetik igénybe bizonyos útvonalakon.

Az Emirates rövid videóanyagban is bemutatja a változásokat

A lounge a légitársaság védjegyévé vált patkó alakú bár megőrzése mellett az új üléselrendezésnek köszönhetően több ülőhelyet kínál az ablakok mellett a bár mindkét oldalán. Az új fedélzeti lounge tágasabb érzetet nyújt. A kabin és az ülések világosabb pezsgő színűek, fényes, sötét faburkolat-kiegészítőkkel.

A fedélzeti lounge az utastér többi részétől hangszigetelő függönnyel lesz elválasztva, az új ablaksötétítők beépített LED-es hangulatfényt és a surround hangzást biztosító mélynyomókat kapnak. A lounge-ban az utasok 55 inch-es LCD képernyőkön követhetik a legfrissebb járatinformációkat, vagy az élő hír- és sport TV közvetítéseket.Az Emirates jelenleg üzemeltetett 93 A380-asának mindegyikében található fedélzeti lounge. A megújult lounge továbbra is a repülőgép felső szintjén várja a First és Business osztályú utasokat.

A lounge-ban az utasok gourmet fogásokat, a világ különböző tájairól gondosan kiválasztott borokat, limitált kiadású italokat, valamint koktélkülönlegességeket fogyaszthatnak.

 Forrás: Emirates

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!