Ezért is érdemes lehet Dubajban nyaralni a gyerekekkel

emikids.jpg

A tökéletes családi vakáció megtervezése igazi kihívás, különösen akkor, ha a kiválasztott úti cél több órás repülőútra fekszik. A Budapestről közvetlen Emirates járattal elérhető Dubaj ideális helyszín, ahol többek között két vidámpark és két vízipark is várja a gyerekeket. A légitársaság által kínált exkluzív játékcsomagoknak vagy az ice fedélzeti szórakoztatórendszernek köszönhetően pedig a legfiatalabb utasok számára is élvezetes a fedélzeten töltött idő.

Egy családi üdülés akkor válik igazán emlékezetessé, ha a felnőtteknek és a gyerekeknek egyaránt élvezetesen telik. Az Emirates közvetlen járatával Budapestről 5,5 óra alatt elérhető Dubaj minden korosztály, így a család legkisebb tagjai számára is kitűnő programlehetőségeket kínál.

A Dubai Parks and Resorts soha véget nem érő szórakozási lehetőséget nyújt a gyerekeknek: az élménypark részeként a Legoland Dubai több mint 40 vidámparki játékkal és attrakcióval várja a 2-12 éveseket, csakúgy, mint a Legoland Waterpark, ahol a napfényes dubaji vakációt pancsolással tölthetik a kicsik. Az idősebbek pedig a világ legnépszerűbb filmjeinek varázslatos világába csöppenhetnek bele a Motiongate Dubai parkban.

Az újdonságokra kíváncsi gyerekek a Children’s City-ben interaktív kiállításokon és érdekes programokon vehetnek részt. A modern Funky Monkeys Playland a gasztronómiára nyitott fiatalabb családtagokat várja főzőiskolával, a vállalkozó kedvűek pedig még a jógát is kipróbálhatják.

Az Emirates kiemelt figyelmet fordít a gyerekekre, és a családokra az utazás teljes időtartama alatt

Bármire is vágyjanak a gyerekek, Dubaj széles körű programkínálata minden igényt kielégít. A város tökéletes választás egy életre szóló vakációhoz, amelyhez az Emirates egyszerű és kényelmes utazás biztosít a kisgyerekes családoknak. Az Emirates újraértelmezte az utazást, kínálatában egy sor olyan szolgáltatás és fedélzeti szórakozási lehetőség található meg, amelyek igazi élménnyé, és a legfiatalabb utasok számára is zökkenőmentessé teszik a repülést.

A családok számára elérhető az elsőbbségi utasfelvétel és beszállás, a Budapestre történő visszaúton pedig külön check-in pult várja őket a Dubaji Nemzetközi Repülőtéren. A Budapest-Dubaj útvonalon közlekedő tágas Boeing 777-es repülőgép fedélzetén a fiatal utasok különleges ajándékokat is kapnak: a Lonely Planet ajándékcsomag exkluzívan az Emirates számára készített oktatókönyveket, kreatív anyagokat és még egy emlékkönyvet is tartalmaz, amelyben a gyerekek a nyaralás legszebb emlékeit gyűjthetik össze. Játszhatnak továbbá a Fly With Me Animals plüss játékokkal, amelyek tökéletes társul szolgálnak a repülőút során, valamint a légitársaság díjnyertes ice fedélzeti szórakoztatórendszerének kifejezetten gyerekek számára kialakított csatornáin számos játék közül válogathatnak, vagy olyan népszerű animációs filmeket nézhetnek meg, mint például a Jégkorszak: A nagy bumm vagy a Blinky Bill – A film.

Előzetesen gyerekmenü is igényelhető

Amennyiben a szülők a repülőjegy foglalásakor a légitársaság weboldalán igénylik, az Emirates speciális gyerekmenüvel készül a kicsik számára, és ízletes rágcsálni valókat is felszolgálnak. A kisbabával utazó családoknak a személyzet a baba ételének és cumisüvegének felmelegítésében is segítséget nyújt.

Az Emirates légitársasággal a pihentető vakáció már a fedélzeten elkezdődik, a Budapest-Dubaj oda-vissza út is éppolyan élménydús, mint maga a vakáció.

Forrás: Emirates / foodnetwork

További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!