Új Ausztrál úticéllal is gazdagodik a Qatar Airways járathálózata

a380-flying-hero.jpg

A Qatar Airways 8 új útvonalat jelentett be a 2017/2018-as időszakra vonatkozóan. Az új desztinációk tovább segítik a légitársaság terjeszkedését az Ausztrália, és az USA légi piacán.

A 8 új járatnak köszönhetően közvetlen légi kapcsolat létesül Dohából Dublin, Canberra, Las-Vegas, Rio de Janeiro, Santiago de Chile, Medan (Indonézia), Tabuk és Yanbu (Szaúd-Arábia) városaival. Az új Canberrai járat a Qatar ötödik Ausztrál, míg a Las-Vegasi járat már a tizenegyedik Egyesült Államokbeli úti célja lesz a közel-keleti légitársaságnak.

Ausztrálián belül a Qatar Airways jelenleg Adelaide, Melbourne, Perth és Sydney városaiba kínál közvetlen járatokat, míg az Egyesült Államok esetében Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Houston, Los Angeles, Miami, New York (JFK), Philadelphia és Washington városai szerepelnek a légitársaság desztinációi között. 

A Qatar indítja a világ leghosszabb kereskedelmi járatát

A most bejelentett új járatok mellett a jövő év során még számtalan új útvonallal fog szolgálni a Qatar Airways. A légitársaság várhatóan jövő februárban indítja el a világ leghosszabb kereskedelmi járatának számító Új-Zélandi Auckland városába közlekedő non-stop járatát. Emellett pedig felveszi desztinációi közé Szarajevó, Szkopje, Libreville-ben, Nizza, Chiang Mai és Douala városait.

A közel-keleti légitársaság az idei év során 12 új útvonallal gazdagította kínálatát, melyet ez év végégig még további két új járat követ (Krabi, és Seychelle-szigetek).

"Qatar Airways kínálja a világ legjobb járathálózatát az utasai számára, valamint nálunk működik a világ legfiatalabb flottája is ötéves átlagéletkorral. Utasaink számára pedig díjnyertes, 5 csillagos élményt nyújtunk. A mostani bejelentéssel a többi Öböl menti légitárasághoz képest a több utast tudunk majd több helyre eljuttatni" - nyilatkozta Mr. Akbar Al Baker a Qatar Airways csoport vezérigazgatója.

Forrás: Business Traveller

Kép: Qatar Airways

Ne feledd továbbra is tart a blog nyereményjátéka, melyről bővebben itt olvashatsz!!! Játssz te is!

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és oszd meg másokkal is! Kövess Twitteren is: BUDflyerblog