Rekord nappal zárhat ma az easyJet!

easym.jpg

Az easyJet, Európa vezető low-cost légitársasága több mint 255 000 utast szállít a mai napon (szeptember 23.), amely minden bizonnyal a legforgalmasabb nap lesz a légitársaság történelmében. Negyedmillió utasát több mint 1600 járatával juttatja célba.

További rekord, hogy az Egyesült Királyságból indulva, vagy oda érkezve több mint 147 000 utas több mint 930 járattal utazik a mai napon a legnépszerűbb célállomásokra, mint Madrid, Málaga, Páfosz, Barcelona, Athén vagy Gibraltár.

Sophie Dekker, az easyJet egyesült királyságbeli vezetője elmondta:

A szeptember mindig is az év egyik legforgalmasabb hónapja volt az évben és idén sem lesz ez másként. Minden évben egyre több utas választja az easyJet-et, hogy elrepítse őket nyár végi kiruccanásukra vagy üzleti útjukra, idén pedig a rekord ismét megdőlt. Legyen szó pihenésről, baráti, vagy családi látogatásról, esetleg üzleti útról, mindent megteszünk, hogy utasaink számára megfizethető és kellemes utazást biztosítsunk.”

Az easyJet a napokban jelentette be új Budapest-Amszterdam járatát, melyet jövő február 6-tól már igénybe is tudnak venni a légitársaság utasai.

Ne feledd továbbra is tart a blog nyereményjátéka, melyről bővebben itt olvashatsz!!! Játssz te is!

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és oszd meg másokkal is! Kövess Twitteren is: BUDflyerblog