Karácsonyi meglepetésekkel ünnepel az Emirates

emirates_ice_karacsonyi_filmek_1.jpgIdén decemberben különleges meglepetésekkel varázsol ünnepi hangulatot mindhárom osztályán az Emirates. Az ünnepek alatt utazók számos karácsonyi újdonsággal találkozhatnak a földön és a fedélzeten egyaránt.

A helyi ízek ihlette menüsor mellett újra elérhető az Emirates fedélzetén az ünnepi kedvencek kibővített választéka. A szezonális menük kulcsszerepet töltenek be a légitársaság ételkínálatában, a karácsonyi ételsor pedig egyértelműen a legkülönlegesebb mind közül.

Az ünnepi ételeket minden utas megkóstolhatja, aki decemberben a Budapestről induló vagy Budapestre érkező járatokon utazik, illetve akik Dubajból Ausztráliába, az Amerikai Egyesült Államokba vagy Európába utaznak.

Az Emirates Turistaosztályon göngyölt pulykát szolgálnak fel áfonyamártással és burgonyapürével, valamint bécsi csirkemellkolbászt és szezonális zöldségeket. Desszertként krémsajtos mázzal borított citromos áfonyatortát vagy fehércsokoládé szirommal és málnapürével tálalt kakaós tortát választhatnak az utasok.

emirates_turistaosztaly_unnepi_menu_1.jpg

Az Emirates First és Business osztályon utazók számára előételként citrommal és zöldfűszerekkel pácolt garnélarákot szolgálnak fel koktélmártással és édeskömény salátával, főételként pedig gesztenyével és sárgabarackkal töltött göngyölt pulykát kóstolhatnak az utasok áfonyamártással, sütőtök pürével és pulyka baconnal borított krémes kelbimbóval. A különböző útvonalakon különböző desszertek közül választhatunk: a többi között mézeskalács rolád, mentás csokoládé kupola és klasszikus karácsonyi fatörzs is elérhető a fedélzeten.

A prémium utasok már felszállás előtt ünnepi hangulatba kerülhetnek a Dubaji Nemzetközi Repülőtéren található 7, valamint a világszerte elérhető 30 Emirates lounge egyikében.  December közepétől az Emirates First osztály lounge-ban olyan tradicionális édességeket kóstolhatnak, mint a baseli Läckerli mézeskalács, a klasszikus karácsonyi torta, a püspökkenyér, vagy az ünnepi sült pulyka.

Ünnepi ajándékok mindenkinek!

Az Emirates arra is kiemelt figyelmet fordít, hogy különleges ajándékokkal töltse meg az utasok karácsonyi csomagját: decemberben új külsőbe öltöztetett kozmetikai szettel kedveskednek mindhárom fedélzeti osztály utasainak.

Az Emirates First és Business osztályon bemutatták a Bvlgari legújabb fedélzeti kollekcióját, amelyhez 16 különböző külsőt terveztek (a táskák később sminktermékek vagy elektronikai eszközök tárolására is felhasználhatók). A lézervágott mintát a Bvlgari archív díszítőelemei, valamint a közel-keleti kultúra inspirálta, az exkluzív designer táskák pedig a Bvlgari új védjegyének számító parfümjét, testápolóját és egyéb kényeztető termékeket tartalmaznak. A Bvlgari White Tea illatú szettje a hosszú távú éjszakai járatokon, valamint a 10 óránál hosszabb menetidejű repülőutakon érhető el.

Az ünnepek idejére az Emirates Turistaosztály kozmetikai szettjeit is új köntösbe öltözteti a légitársaság: a hat új dizájnt az EXPO 2020 inspirálta, melyet Dubajban rendeznek (az Emirates az EXPO 2020 hivatalos légiközlekedési partnere). A gyűjthető táskák az EXPO 2020 legfontosabb témaköreit mutatják be – Mobilitás, Fenntarthatóság, Lehetőségek, és együtt tökéletesen szemléltetik az expo együttműködő szellemiségét, a kapcsolódó elméket és a jövő megteremtését.

A kozmetikai táskákkal az extra hosszú menetidejű járatokon ajándékozzák meg az utasokat, és olyan hasznos utazási kellékeket rejtenek, mint például a zokni, a fogkefe vagy az alvómaszk.

A csecsemővel utazó szülők egy kifejezetten babáknak készített fedélzeti neszesszert is kapnak – az újonnan tervezett táskákat az Emirates Little Traveller karakterei díszítik, és olyan fontos eszközöket tartalmaznak, mint az előke, kanál, babatörlőkendő, pelenkázó matrac, popsi kenőcs és pelenkatartó kistáska.

Különleges meglepetések az ifjú utazóknak

Az Emirates kitüntetett figyelmet szentel a fiatal utasoknak is – a gyermekeknek összeállított karácsonyi menü (sült pulyka, édesburgonyapüré, sárgarépa és zöldborsó) mellett gazdag, krémsajtos mázzal tálalt csokoládés brownie-val és fehércsokoládés nyalókával kedveskednek nekik.

emirates_noel_1.jpg

Noel az új plüssfigura csak idén decemberben érhető el az Emirates fedélzetén

Az Emirates Fly With Me Animals választékához ezúttal egy limitált kiadású karakter érkezik. Noel, a jegesmedve ünnepi, vörös sálban köszönti a legifjabb utazókat, a karácsonyi szezonnak megfelelően pedig csak decemberben találkozhatnak vele az utasok.

Noel, a jegesmedve Travel Buddy-ként is elérhető, a műanyag akasztónak köszönhetően pedig később könnyen felakaszthatjuk az autóban, a babakocsiban vagy akár a kiságy mellett is – a Carry Buddy kiadást pedig egyszerre játékként és puha takaróként is használhatjuk.

Klasszikus karácsonyi filmek a fedélzeten

Az ünnepi hangulatot jól tükrözi az Emirates díjnyertes ice fedélzeti szórakoztató rendszerének decemberi kínálata is, amelyben számos karácsonyi klasszikust is találunk az olyan magyar filmek mellett, mint a Brazilok vagy a Kincsem. Többek között olyan filmekkel találkozhatunk, mint Az élet csodaszép, a Fehér karácsony, a Csoda New Yorkban, a Reszkessetek, betörők!, vagy a Szellemes karácsony, valamint olyan ismert sorozatok karácsonyi különkiadásait tekinthetjük meg, mint az Office és a Family Guy. Az utasok több mint 2 500 szórakoztató csatorna közül válogathatnak, többek között az idén bevezetett „Christmas number 1s” lejátszási listából, valamint kifejezetten gyermekeknek szóló TV csatornákat is találunk, olyan alkotásokkal, mint a Graffaló, a Boszi seprűnyélen és a Hóember.

Az Emirates minden utasának 20 MB ingyenes Wi-Fi adatforgalmat kínál, hogy útközben is kapcsolatban maradhassanak a barátaikkal és a családjukkal. Az Emirates Skywards hűségprogram tagjai pedig a tagság fokozatától, valamint az utazás osztályától függően különleges előnyökhöz juthatnak a karácsonyi időszakban.

Azok számára, akik az új év alkalmából felfrissítenék a nyelvtudásukat, a légitársaság 10 új uTalk nyelvcsatornát hozott létre, többek között japán, svéd, brazil, portugál és török nyelvleckékkel.

Ünnepi vásárlás az utolsó pillanatban

Az Emirates hivatalos márkaboltja karácsonyi termékek széles kínálatával készül azok számára, akik az utolsó pillanatban is ajándékok után kutatnak. A kollekcióban egy limitált kiadású piros First osztály takaró, valamint karácsonyi pulóverek és ünnepi pizsamák kaptak helyet a család minden tagja számára. Ezen kívül ünnepi játékmackók, karácsonyfadíszek és üdvözlőlapok is megtalálhatók a kínálatban, melyek a márkaboltokban, valamint online, a www.emirates.store weboldalon is elérhetők.

A „last minute” vásárlók a fedélzeten is válogathatnak az új termékek és az Emirates duty free kollekció különleges ajánlatai közül: az Emirates hivatalos ajándéktárgyai mellett több mint 100 új termék található a kollekcióban. A speciális ajánlat keretein belül 2 vagy több illat vásárlásakor kedvezményben is részesülnek az utasok.

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!