Hamarosan az Emirates flottájában a 100. A380-as!

img_0413-2.jpgAz Emirates, a világ legnagyobb A380-as üzemeltetője november 3-án veszi át századik repülőgépét a társaság zászlóshajójának számító típusból.

Az Emirates flottájához kilenc évvel ezelőtt csatlakozott a kétszintes A380-as, és azóta több mint 80 millió utas repült ilyen géppel. Az Emirates A380-as járatai Afrika, Ázsia, Ausztrálázsia, Európa, Közel-Kelet és az Egyesült Amerikai Államok több mint 45 desztinációjára repülnek.

Sir Tim Clark az Emirates elnöke elmondta: „Az A380-as népszerűsége töretlen utasaink körében, akik közül sokan kifejezetten úgy tervezik az utazásukat, hogy ezen a géptípuson utazhassanak. Mi pedig folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, hogy a lehető legjobb fedélzeti élményt nyújtsuk utasainknak. A rendszeresen utazók az elmúlt évek során számos fejlesztést élvezhettek a kisebb változtatásoktól kezdve - ilyen például az ülésbe épített USB és HDMI csatlakozók - a jelentősebb fedélzeti átalakításokig. Így például áthelyeztük az ülések feletti bőrönd tárolókat, annak érdekében, hogy még kényelmesebb helyeket biztosítsunk a felső szinten. Jobb minőségű és kibővített fedélzeti szórakoztató rendszert is bemutattunk, számos más újítás mellett."  

Az elmúlt 9 év során folyamatosan fejlesztette 380-as gépeit az Emirates

Az A380-as géptípus 2008-as bevezetésével az Emirates a légi iparban elsőként vezetett be számos szolgáltatást, többek között az A380 fedélzeti lounge-ot és a First osztályon elérhető Shower Spa-t.

Az olyan sikeres újításokat, mint például az elektromos ablaksötétítőket felvonultató fedélzeti lounge vitathatatlanul a legnépszerűbb hely 40 ezer láb magasan. A fedélzeti lounge privát jacht kabinok ihlette legújabb kialakítása egyszerre kínál bensőséges és közösségi teret 26 Business és First osztályú utasnak. A lounge-ban még nagyobb, 55 inch-es LCD képernyőkön követhetők a legfrissebb járatinformációk, vagy az élő hír- és sportközvetítések.

A kifejezetten a First osztály 14 utasa számára elérhető Shower Spa a bevezetése óta töretlen népszerűségnek örvend. Mivel az Emirates-en kívül csupán egyetlen kereskedelmi légitársaság kínál ilyen szolgáltatást, kijelenthetjük, hogy ha valaki 40 ezer láb magasan éppen zuhanyozik, azt nagyon nagy valószínűséggel egy Emirates A380-as fedélzetén teszi.

A Shower Spa-ban elérhető fűtött padló, hajszárító és spa termékek továbbra is követendő példának számítanak a luxus fedélzeti szolgáltatások terén.  A Shower Spa-ban a légitársaság utasai a VOYA luxus spa termékeit használhatják, illetve a világ első olyan - légitársaság számára tervezett – pizsamája is a rendelkezésükre áll, amely hidratálja a bőrt a repülőút alatt.

Az Emirates A380-asain minden osztályon elérhető a több mint 2500 csatornán tv műsorokat, filmeket, zenéket, valamint játékokat kínáló, díjnyertes ice fedélzeti szórakoztatórendszer. Az Emirates az évek során közel 1 milliárd dollárt fordított arra, hogy minden osztályon megnövelje az ülésekbe épített képernyők méretét, valamint az ülésekbe USB csatlakozók is kerültek. A prémium utasok számára ülésekbe épített HDMI csatlakozók is rendelkezésre állnak.

A teljes A380-as flottán a 20 MB ingyenes internetes adatforgalom mellett tavaly júniustól már élő TV műsorokat sugárzó csatornák is elérhetők.

Folyamatosan növekszik az óriásgépekkel teljesített útvonalak száma! - Reméljük egyszer Budapestre is ellátogat

Az Emirates A380-as hálózatában Dubajból non-stop közlekedő járataival a világ számos pontja, többek között Sao Paulo, Casablanca, Koppenhága, Tokió és Los Angeles is elérhető. Magyarországhoz  és Budapesthez legközelebb a légitársaság bécsi és prágai utasai élvezhetik a kétszintes óriásgépek kényelmét.

Borítókép: airlinereporter

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!