Megújítja First Class kabintermékét az Emirates

emirates-boeing-777-300er-to-fleet.jpg

Megújul a First osztály az Emirates Boeing 777-300ER típusú repülőgépein. A megújulás első elemeit az idén novemberben megrendezésre kerülő Dubai Air Show keretein belül ismerhetjük meg. Egy biztos kevesebb ülőhely, de nagyobb tér fog a "kiváltságos" utasok számára jutni. A megújulás nem áll meg, hiszen a First Class után a Business és az Economy osztályok is megújuláson mehetnek át.

A jelenlegi 1-2-1 kiosztású 8 privát lakosztály helyett 6 lakosztályra fog csökkenni az egy gépe elérhető First ülőhelyek száma. A teljesen átalakított First osztály mellett az Emirates új Boeing 777-300ER-ese számos további új szolgáltatást kínál Business és Economy osztályon is. A légitársaság a közeljövőben ad tájékoztatást arról, hogy a megújult Boeing 777-300ER-esek mely célállomásokra repülnek majd - (szerk.: talán Budapestre is ellátogathatnak).

Sir Tim Clark, az Emirates elnöke elmondta: „Termékeinket és szolgáltatásainkat minden osztályon folyamatosan fejlesztjük és megújítjuk. Mindemellett utasaink novembertől az Emirates új 777-esein olyan nagyszabású átalakítást tapasztalhatnak majd minden osztályon, amely magasabb szintre emeli a fedélzeti élményt. Izgatottan várjuk, hogy bemutathassuk a First osztály és az Emirates 777-es élmény fejlesztésébe vetett sok éves tervezés és kivitelezés eredményét. Hamarosan további részletekkel jelentkezünk.”

Az Emirates a világ legnagyobb Boeing 777 üzemeltetőjeként dubaji központjából 162 darabot működtet a modern, szélestörzsű géptípusból 6 kontinens célállomásaira, köztük Budapestre is.

user370791_pic3912_1334432819.jpg

Luxus több ezer méteren privát térben

A légitársaság a kereskedelmi járatain 2003-ban bevezetett privát lakosztály koncepciójával és sikeres innovációival új szintre emelte a First osztályon történő utazást: az A380-asokon elérhető Shower Spa és fedélzeti lounge, valamint az összes osztályon igénybe vehető díjnyertes ice fedélzeti szórakoztatórendszer mellett a rendelkezésre álló fedélzeti Wi-Fi és mobilhálózat is az utasok kényelmét szolgálja.

Budapesten a légitársaság First Class szolgáltatása jelenleg nem elérhető, pedig 2015 júniusában vezették be első légitársaságként a magyar piacon ezen szolgáltatást, az akkor még Budapestre közlekedő Airbus A330-200 típusú repülőgépeken. Viszont idén februárban az Emirates beszüntette a magyar piacon a First Class kabintermékét, és újra két osztályos Boeing 777-300ER típusú repülőgépeket küld Budapestre, így több Economy ülés jut a magyar piacra, mint a korábbi First osztállyal rendelkező gépek esetén.

Fénykép: dubairealcity / flyertalk

Tetszett amit olvastál? - További friss, és érdekes információért kattints a blog Facebook oldalára. Itt nyomhatsz egy LIKE gombot!