Holnaptól újraindul az Air Transat budapesti járata!

A tavalyi évhez képest idén előbb indítja el szezonális budapesti járatát a kanadai szabadidős légitársaság az Air Transat.

Június 2-től minden csütörtökön Ferihegyen láthatjuk a légitársaság szélestörzsű 375 személyes Airbus A330-200-as típusú repülőgépeit. Azzal, hogy a légitársaság kitolta a budapesti járat szezonját, a tavalyi 17  helyett idén már 21 járat fog Budapest és Torontó között közlekedni egészen október 13-ig. Így a téli menetrendben továbbra se számol Budapesttel a Transat.

Az idei évhez képest fontos változás, hogy Montréal városában már nem szállnak le a gépek, viszont a légitársaság átszállást biztosít belföldi járataira, melyek Montréal és Vancouver irányába is közlekednek, így egy rövid átszállással ezen kanadai városok is könnyen elérhetőek lesznek a nyári időszakba a fővárosból induló, vagy az ide érkező utasok számára.

Érkezik az Air Canada Rouge is alig másfél hét múlva!

Június 11-én szombaton landol először Budapesten a szintén kanadai Air Canada Rouge szabadidős légitársaság, Torontóból érkező Boeing 767-300ER gépe. E járat is szezonális jelleggel fog közlekedni egészen október 15-ig, a keddi, csütörtöki és szombati napokon.

Friss hírek, érdekes videók és információk a BUDflyer Facebook oldalán is! Likeold és oszd meg másokkal is!

Kép: AirTransat